Beursvloer Utrecht

BEURSVLOER 2018 

woensdag 13 juni

 

De Beursvloer Utrecht is een jaarlijks evenement waarop zo veel mogelijk maatschappelijke matches worden gemaakt tussen bedrijven en organisaties die met vrijwilligers werken.

Het was een succesvol jaar voor de Beursvloer. Wouter Schild: 'Organisaties vinden het fantastisch dat we dit organiseren en ik heb vaak gehoord dat ze er meer uit haalden dan vooraf gedacht. Alle maatschappelijke matches worden symbolisch in geld uitgedrukt. De totale waarde komt dit jaar boven de 35.000 euro!' De kersverse wethouder Maarten van Ooijen opende de Beursvloer. Rob Koops praatte de middag aan elkaar en enthousiasmeerde alle aanwezigen tot het maken van mooie matches.

Vraag en aanbod

Net als op een echte beursvloer, brengen hoekmannen op de Beursvloer Utrecht aanbiedende en vragende partijen met elkaar in contact om de matches te realiseren. Het gaat hierbij om matches op het gebied van kennis, materialen en mensen. De Beursvloer is hiermee dé plek in Utrecht om maatschappelijk te netwerken en nieuwe samenwerkingen aan te gaan. De Beursvloer wordt georganiseerd door Vrijwilligerscentrale Utrecht en de Utrechtse Uitdaging en vond dit jaar plaats op het hoofdkantoor van a.s.r.

Bob Scherrenberg winnaar Nelson Award

Voorafgaand aan de Beursvloer Utrecht werd de Nelson Award uitgereikt. De award ging naar Bob Scherrenberg van Overvecht Vastgoed. Met de Nelson Award worden maatschappelijk betrokken ondernemers in Utrecht in het zonnetje gezet. De prijs is een initiatief van de internationale vredesbeweging MasterPeace.

Terugblik beursvloer 2018

We willen alle deelnemers bedanken voor hun bijdrage. Hieronder een sfeerimpressie van de Beursvloer 2018.

En een mooie fotoimpressie van de dag op Flickr van onze MediaMaker Anne van Dijk:

Beursvloer 2018