Aanmeldformulier 'Spotlight' 

extra aandacht voor je organisatie of vacature

 

 

Geef hier de exacte naam van jullie organisatieaccount, of kopieer de url ervan.
VOORWAARDEN
  • de hierboven genoemde vacature(s) en/of het organisatieaccount is gecontroleerd op onjuistheden en recent geactualiseerd
  • om in aanmerking te komen voor 'Organisatie centraal' moeten er minimaal twee (actuele) vacatures gekoppeld staan aan je oraganisatieaccount (check gelijk even of de contactpersoon (nog) klopt)
  • er staat een goede, respresentatieve foto bij de betreffende vacature of het organisatieaccount, die gebruikt mag worden door VC Utrecht (op website en/of social media) en wanneer van toepassing doorgeplaatst mag worden door In de buurt *

*Heb je geen foto op onze site geplaatst? Dan mag je die ook mailen. Als je zelf GEEN foto aanlevert, behoudt VC Utrecht zich het recht voor om zelf een bijpassende foto voor je organisatie te kiezen (vaak halen we die van je website en/of Google). Als we geen geschikte afbeelding kunnen vinden kan dat ertoe leiden dat we je Spotlight-verzoek niet kunnen honoreren. 

We maken gebruik van de informatie en inhoud van organisatieaccounts en vacatures. Organisaties zijn ZELF verantwoordelijk voor correcte inhoud hiervan: VC Utrecht is niet aansprakelijk voor eventuele foutieve informatie, overgenomen in een van de Spotlight-mogelijkheden.

Aanmelding is gratis.

Een plek in de Spotlight is niet gegarandeerd: VC Utrecht beoordeelt de aanmeldingen.

Maximaal één Spotlight-optie per organisatie per kwartaal.