Aanmeldformulier 'Spotlight' 

extra aandacht voor je organisatie of vacature

 

 

Geef hier de exacte naam van jullie organisatieaccount, of kopieer de url ervan.
VOORWAARDEN
  • de hierboven genoemde vacature(s) en/of het organisatieaccount is gecontroleerd op onjuistheden en recent geactualiseerd
  • er is minimaal één (actuele) vacature gekoppeld aan bovengenoemd account (check gelijk even of de contactpersoon (nog) klopt)
  • er staat een foto bij ofwel een vacature ofwel het organisatieaccount, die gebruikt mag worden door VC Utrecht (op site en/of social media)*

*Heb je geen foto op onze site geplaatst? Dan mag je die ook mailen. Als je zelf GEEN foto aanlevert en je hebt gekozen voor de optie ' organisatie een week lang centraal op onze homepage', dan behoudt VC Utrecht zich het recht voor om zelf een bijpassende foto voor je organisatie te kiezen (vaak halen we die van jullie website en/of Google).

We maken gebruik van de informatie en inhoud van organisatieaccounts en vacatures. Organisaties zijn ZELF verantwoordelijk voor correcte inhoud hiervan: VC Utrecht is niet aansprakelijk voor eventuele foutieve informatie, overgenomen in een van de Spotlight-mogelijkheden. 

Aanmelding is gratis.

Een plek in de Spotlight is niet gegarandeerd, VC Utrecht beoordeelt de aanmeldingen.

Maximaal 1 spotlight-optie per organisatie per kwartaal.