Evenement Ontmoeting

digiTaaL Vrijwilligersdag

Vlak na de Week van de Alfabetisering, op vrijdag 14 september 2018, organiseren wij een dag speciaal voor jou in Het Huis Utrecht! Dit doen wij samen met verschillende Utrechtse (digi)taalorganisaties.

Jij, als (digi)taalvrijwilliger, wordt dan eens flink in het zonnetje gezet en je kunt deze dag genieten van diverse workshops waaronder interculturele communicatie, tools voor taal en meer! Daarnaast verzorgen wij natuurlijk lekker eten en kun je een hoop gezelligheid verwachten. Leuk, leerzaam en lekker zijn dan ook de woorden die deze dag kenmerken.

Wij zijn je ontzettend dankbaar dat jij iemand helpt om beter Nederlands te kunnen praten, lezen, schrijven en computeren. Daarom ben je onze gast en hoef je niets voor deze dag te betalen. En omdat het jouw dag is, mag je een +1 meenemen. Zo kun je laten zien hoe leuk het is om (digi)taalvrijwilliger te zijn.

Meld je meteen* aan via https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeHq9hiVd6MjmLLMXQoMaUjFLYGSrVl...

* Er is plek voor 200 personen dus reageer snel!

Op dit moment zijn wij nog druk met de voorbereidingen voor dit evenement. Het programma volgt dan ook zo snel mogelijk. Als je jezelf en jouw +1 nu alvast aanmeldt, ben je de eerste die het programma in de mailbox ontvangt.

Wij hebben er zin in! Jij ook?

Alvast tot ziens in Utrecht!

Alle (digi)taalorganisaties in Utrecht, Stichting Lezen & Schrijven, Vrijwilligerscentrale Utrecht, gemeente Utrecht en Taal doet Meer

14
September 2018
Tijdstip
15.15 tot 20.00 uur
Soort evenement
Ontmoeting
Wijk
Adres
Boorstraat 107, 3513 SE Utrecht
Toegang
Gratis