Workshop E-learning
Nog 24 plekken beschikbaar

3-weekse e-learning van BHV.nl | Een leven lang BHV

Doelgroep
Vrijwilligers, coördinatoren en bestuursleden, die BHV-er zijn of interesse in het onderwerp hebben.

Inhoud
Dit is een e-learning over bedrijfshulpverlening (BHV), die vanaf 3 juni beschikbaar is en gedurende drie weken elke week een ander thema behandeld:

  • Week 1: baby's en kinderen
  • Week 2: volwassenen
  • Week 3: ouderen

Wil je het maximale uit deze e-learning halen, dan heb je 2 à 3 uur per week nodig. Je bent echter flexibel in waar en wanneer je deelneemt: je kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week inloggen. Heb je in een bepaalde week minder tijd, dan kun je er ook voor kiezen de onderwerpen later te behandelen. Eenmaal per week inloggen kan al voldoende zijn. Zolang je er maar voor zorgt dat je op tijd klaar bent, omdat in september de lesomgeving sluit. Deelname aan deze e-learning is gratis.

Trainers
De e-learning wordt aangeboden door BHV.nl en aanmelden voor de e-learning kan via: https://www.bhv.nl/mooc-een-leven-lang-bhv/?utm_source=mail_mooc_070519&...

Aanmelden
03
Juni 2019
Tijdstip
2-3 uur per week
Soort workshop
E-learning
Wijk
Binnenstad
Adres
Achter je pc of laptop, Waar en wanneer je maar wilt
Maximum aantal deelnemers
25
Kosten
Gratis

Aanmelden voor deze workshop

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden voor de workshop "3-weekse e-learning van BHV.nl | Een leven lang BHV " op 03-06-2019.

Deze informatie is handig voor de trainer: die kan zo de inhoud van de workshop zo optimaal mogelijk afstemmen op de deelnemers.
Hier vind je onze algemene voorwaarden: http://vcutrecht.nl/algemene-voorwaarden