Workshop Training/workshop
Nog 9 plekken beschikbaar

Crowdfunding voor maatschappelijke initiatieven

Ben jij bezig met een initiatief waarmee jij Utrecht nog socialer, veiliger en of leuker maakt en denk je na over crowdfunding als financieringsvorm? Wil je met crowdfunding niet alleen geld inzamelen maar tegelijkertijd ook meer mensen betrekken bij je project? Meld je dan aan voor de workshop crowdfunding op 11 april om 19:00 uur in Utrecht!

Bij crowdfunding financier je een project doordat een grote groep mensen een relatief klein bedrag inlegt. Zo vorm je een groep mensen die zich betrokken voelt bij je project en wil meehelpen om er een succes van te maken. Tijdens deze workshop leer je hoe crowdfunding werkt en op welke manier je mensen vanaf het begin betrekt bij je project. Ook werken we samen aan jouw crowdfundingcampagne. Je gaat dus niet alleen naar huis met tips en tricks, maar ook met concrete ideeën en een eerste opzet van je eigen campagne!

Ook vertellen we je meer over de bijdragen van partners aan jouw crowdfundingcampagne. Als je start met een crowdfundingcampagne maak je namelijk kans op een bijdrage vanuit het Initiatievenfonds, Stimuleringsfonds Rabobank Utrecht, VSBfonds of Stichting DOEN. Ook zijn er partners die jou op een andere manier helpen zoals het Grafisch Lyceum Utrecht, UUT, Vrijwiligerscentrale en andere partners. 

Samengevat: 
Wat?
 Workshop crowdfunding door Voor je Stadsie.
Wanneer? 11 april om 19:00 tot 21:30.  Inloop vanaf 18:30 uur met koffie en thee.
Waar? Vrijwilligerscentrale Utrecht, Bemuurde Weerd Oostzijde 3
Voor wie? Initiatiefnemers in Utrecht en omgeving die met een concreet initiatief bezig zijn en willen starten met een crowdfundingcampagne. 
Kosten? Gratis

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Stuur dan gerust een e-mail naar info@voorjestadsie.nl.

Aanmelden
11
April 2019
Tijdstip
19:00 - 21.30 uur
Soort workshop
Training/workshop
Wijk
Stadsbreed
Adres
Bemuurde Weerd Oostzijde 3, 3514 AN Utrecht
Maximum aantal deelnemers
15
Kosten
Gratis

Aanmelden voor deze workshop

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden voor de workshop "Crowdfunding voor maatschappelijke initiatieven" op 11-04-2019.

Deze informatie is handig voor de trainer: die kan zo de inhoud van de workshop zo optimaal mogelijk afstemmen op de deelnemers.
Hier vind je onze algemene voorwaarden: http://vcutrecht.nl/algemene-voorwaarden