Workshop Training/workshop
Deze workshop zit vol

Omgaan met weerstand vanuit de principes van Aikido

Doelgroep
Vrijwilligers die vanuit hun (vrijwilligers)werk te maken krijgen met weerstand.

Inhoud
Iedereen krijgt te maken met weerstand in zijn of haar omgeving. Deze weerstand zorgt bij veel mensen voor stress, wat zowel het proces als de uitkomst nadelig beïnvloedt. Aikido is een harmonieuze, Japanse verdedigingskunst, waarin de weg van de minste weerstand bewandeld wordt. Idealiter is de weerstand al onschadelijk gemaakt voordat deze is ontstaan. Tijdens deze workshop gaan we de principes van Aikido gebruiken tijdens conflictsituaties.

Tijdens deze training:

  • leer je de ‘de weg van de Samurai’ toepassen in je eigen werkzaamheden;
  • krijg je tools om je rust en overzicht te bewaren tijdens weerstand;
  • vergroot je je rust en zelfvertrouwen door middel van je lichaam en je denkpatronen.

Na afloop van de workshop kun je de principes van Aikido toepassen. Hierdoor heb je meer zelfvertrouwen, kun je ontspannen met weerstand omgaan en kun je een win-win-situatie creëren uit een conflictmoment.

Trainers
Lucas is trainer op het gebied van persoonlijke effectiviteit en beoefent sinds acht jaar de Japanse verdedigingskunst Aikido. Brandon beoefent ook al zo’n negen jaar de Japanse verdedigingskunst Aikido en past deze principes actief toe in zijn functie als Teamleider bij de Albert Heijn.

Aanmelden wachtlijst
13
Maart 2019
Tijdstip
19.30 tot 22.00 uur
Soort workshop
Training/workshop
Wijk
Binnenstad
Adres
Bemuurde Weerd Oostzijde 3, 3514 AN Utrecht
Maximum aantal deelnemers
12
Kosten
Gratis

Aanmelden voor deze workshop

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden voor de workshop "Omgaan met weerstand vanuit de principes van Aikido" op 13-03-2019.

Deze informatie is handig voor de trainer: die kan zo de inhoud van de workshop zo optimaal mogelijk afstemmen op de deelnemers.
Hier vind je onze algemene voorwaarden: http://vcutrecht.nl/algemene-voorwaarden