Workshop Webinar
Nog 25 plekken beschikbaar

Webinar NLFL | Wat moet je weten over aanvragen bij de Goede Doelen Loterijen?

Inhoud
De Goede Doelen Loterijen (Nationale Postcode Loterij, VriendenLoterij en BankGiro Loterij) steunen jaarlijks meer dan 200 goededoelenorganisaties en culturele instellingen. Dankzij de deelnemers aan de loterijen ontvingen deze organisaties alleen al in 2019 in totaal meer dan € 500 miljoen.

Het grootste gedeelte van de steun gaat naar de vaste partners van de loterijen, maar jaarlijks is er ook de mogelijkheid voor nieuwe organisaties om een aanvraag te doen om vaste partner te worden of een eenmalige schenking te ontvangen. Bij welke loterij moet je zijn en welke criteria zijn er om in aanmerking te kunnen komen voor steun? En als je organisatie aan de criteria voldoet: wat is dan de procedure en wat wordt er verwacht van een aanvraag?

Trainer
In dit webinar licht Marieke Rodenhuis, relatiebeheerder voor de Postcode Loterij op de afdeling Goede Doelen, de aanvraagcriteria en -procedure van de loterijen toe. Doe mee en stel je vragen aan Marieke om je zo goed mogelijk voor te bereiden op een aanvraag bij de loterijen. Wie weet leidt het tot een succesvolle aanvraag voor je organisatie. Dit webinar wordt gemodereerd door Deny de Jong.

***
Aanmelden
Deze webinar is van Nederland Filantropieland. Meld je via de volgende link aan en je krijgt een link om daadwerkelijk aan de webinar deel te nemen. Om aan te melden: https://nlfl.nl/webinars/wat-moet-je-weten-over-aanvragen-bij-de-goede-doelen-loterijen De webinar kun je vervolgens op het aangegeven tijdstip vanaf elke gewenste plek vanaf je eigen laptop of pc volgen.

Aanmelden
16
Mei 2019
Tijdstip
10.00 - 11.00 uur
Soort workshop
Webinar
Wijk
Binnenstad
Adres
Achter je eigen laptop / pc, Thuis of op het Werk
Maximum aantal deelnemers
25
Kosten
Gratis

Aanmelden voor deze workshop

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden voor de workshop "Webinar NLFL | Wat moet je weten over aanvragen bij de Goede Doelen Loterijen?" op 16-05-2019.

Deze informatie is handig voor de trainer: die kan zo de inhoud van de workshop zo optimaal mogelijk afstemmen op de deelnemers.
Hier vind je onze algemene voorwaarden: http://vcutrecht.nl/algemene-voorwaarden