Workshop Training/workshop
Nog 1 plek beschikbaar

Persbericht met impact!

Inhoud
Iedere vereniging of stichting zou de aandacht moeten krijgen die zij verdient. Hoe zorg je ervoor dat jouw vereniging of stichting zichtbaar wordt voor de mensen die je wilt bereiken? Hoe vergroot je de kans dat jouw persbericht gelezen wordt?

In deze twee uur durende workshop leer je de praktische do’s en dont’s van een persbericht en hoe je de pers het beste kunt benaderen. Ook staan we stil bij of een persbericht wel het juiste middel is voor de mensen die je wilt bereiken. Als je wilt, kun je vooraf (uiterlijk 3 september) een persbericht insturen, dat Isabel zal voorzien van tips en tops.

Na deze workshop ken je de juiste opbouw en inhoud van een persbericht, zodat de kans groter wordt dat dit geplaatst én gelezen wordt.

Trainer
Isabel Kleijne is communicatiespecialist bij de Rabobank en heeft veel ervaring met pers en woordvoering en grote zichtbaarheidscampagnes. Deze ervaring deelt zij graag met vrijwilligers, zodat ieders investering ook daadwerkelijk impact heeft.

Aanmelden
17
September 2018
Tijdstip
19.30 tot 21.30
Soort workshop
Training/workshop
Wijk
Binnenstad
Adres
Bemuurde Weerd Oost Zijde 3, 3514 AN Utrecht
Maximum aantal deelnemers
12
Kosten
Gratis

Aanmelden voor deze workshop

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden voor de workshop "Persbericht met impact!" op 17-09-2018.

Deze informatie is handig voor de trainer: die kan zo de inhoud van de workshop zo optimaal mogelijk afstemmen op de deelnemers.
Hier vind je onze algemene voorwaarden: http://vcutrecht.nl/algemene-voorwaarden