Workshop Training/workshop
Deze workshop zit vol

Do's & dont’s van werving van extra middelen bij particulieren, bedrijven en fondsen

Als stichting of vereniging ben je vaak op zoek naar aanvullende financiering voor het uitvoeren van activiteiten. Het vinden van nieuwe financierings-bronnen is voor veel organisaties een lastige opgave. Wat is kansrijk voor jouw organisatie, welke mogelijkheden zijn er en waar begin je? 
In deze introductieworkshop leer je er meer over.

Doelgroep
Bestuurders en vrijwilligers van stichtingen en verenigingen en iedereen die zich bezighoudt of wil gaan houden met het verwerven van extra middelen via vermogensfondsen, loterijen, serviceclubs (zoals Rotary of Lions), donateurs of vrienden, sponsors, crowdfunding, wervende acties en evenementen en nalatenschappen. Deze training gaat niet in op subsidiemogelijkheden van overheden.

Inhoud

  • Overzicht van mogelijke en voor jouw organisatie kansrijke wervingsgroepen: fondsen, particulieren en bedrijven.
  • ​Overzicht van wervingstechnieken en wanneer die geschikt zijn: crowdfunding, sponsoring, donateurs werven, wervend evenement organiseren, samenwerken met serviceclubs (zoals de Lions) etc.
  • Randvoorwaarden: wat moet je doen om de werving aan te pakken en ermee te kunnen starten?​

Na afloop van de workshop weet je welke kansen en mogelijkheden er voor jouw organisatie zijn om extra bijdragen te werven en hoe je je hierin verder kunt verdiepen of ermee aan de slag kunt gaan. De workshop is interactief; er is gelegenheid om vragen te stellen. 

Trainer
Sofie Bienert is adviseur bij Leenaers Verloop Van der Westen, een bureau met jarenlange ervaring in fondsenwerving en sponsoring voor zorg en welzijn, kunst en cultuur, onderwijs en andere organisaties die extra budget willen werven.  

Aanmelden wachtlijst
18
Februari 2019
Tijdstip
19.00 tot 22.00 uur
Soort workshop
Training/workshop
Wijk
Binnenstad
Adres
Bemuurde Weerd Oost Zijde 3, 3514 AN Utrecht
Maximum aantal deelnemers
20
Kosten
Gratis

Aanmelden voor deze workshop

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden voor de workshop "Do's & dont’s van werving van extra middelen bij particulieren, bedrijven en fondsen" op 18-02-2019.

Deze informatie is handig voor de trainer: die kan zo de inhoud van de workshop zo optimaal mogelijk afstemmen op de deelnemers.
Hier vind je onze algemene voorwaarden: http://vcutrecht.nl/algemene-voorwaarden