Workshop Training/workshop
Nog 4 plekken beschikbaar

Time-management

Let op: deze workshop bestaat uit twee bijeenkomsten. De eerste op 20 maart van 15.30-17.30 en de tweede op 27 maart van 15.30-17.30. 

Doelgroep:
Vrijwilligers

Inhoud:
Denk jij ook wel eens: zaten er maar meer uren in een dag? Probeer je je vrijwilligerswerk te doen, maar voelt dit (te) druk? Dan is deze workshop voor jou! Tijdens deze twee bijeenkomsten leer je meer tijd te creëren voor zaken die je echt belangrijk en/of leuk vindt.

Je krijgt praktische tips en oefeningen om je vaardigheden in het plannen en organiseren van werk/taken te vergroten. Je gaat actief oefenen met ‘nee’ zeggen en je grenzen aangeven. We gaan in op het effect van prioriteiten stellen en afspraken maken met jezelf. Ook ga je aan de slag met het werkelijk uitvoeren van ander gedrag, zodat dit niet alleen een theoretische workshop blijft.

Deze workshop bestaat uit twee bijeenkomsten. Het is belangrijk om bij beide bijeenkomsten aanwezig te zijn, om zo het maximale uit de workshop te halen. Als je je inschrijft, gaan we er vanuit dat je bij beide bijeenkomsten aanwezig kunt zijn.

Trainster:
Sylvia Woldijk is vaardigheidstrainer, coach en HR adviseur en werkt als trainster bij U-Centraal. Ze geeft daar o.a. de trainingen assertiviteit, sociale- en sollicitatievaardigheden.

Aanmelden
20
Maart 2018
Tijdstip
15.30 tot 17.30 uur
Soort workshop
Training/workshop
Wijk
Binnenstad
Adres
Bemuurde Weerd Oost Zijde 3, 3514 AN Utrecht
Maximum aantal deelnemers
12
Kosten
Gratis

Aanmelden voor deze workshop

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden voor de workshop "Time-management" op 20-03-2018.

Deze informatie is handig voor de trainer: die kan zo de inhoud van de workshop zo optimaal mogelijk afstemmen op de deelnemers.
Hier vind je onze algemene voorwaarden: http://vcutrecht.nl/algemene-voorwaarden