Workshop Training/workshop
Nog 7 plekken beschikbaar

Ontdek het aanbod van deze bedrijven voor Utrechtse organisaties

Inhoud
Ben je benieuwd wat Utrechtse bedrijven jouw vrijwilligersorganisatie kunnen bieden? Maak dan op deze bedrijvenavond kennis met A.S.R., Movares en de Rabobank Utrecht. Elk bedrijf geeft een korte presentatie over hun mogelijkheden en je kunt direct je vragen aan hen stellen.

Rabobank
Ieder jaar geeft Rabobank Utrecht een deel van de winst aan de samenleving. Dat doen zij onder meer via het Stimuleringsfonds, waarmee financiële steun wordt gegeven aan projecten gericht op financiële zelfredzaamheid, stimuleren ondernemerschap, participatie, duurzaam wonen en voedsel. 

Spreker 
Wil Broekman – directiesecretaris van de Rabobank Utrecht en verantwoordelijk voor MVO. 

Movares
De Movares Foundation wil de sociale en economische betrokkenheid van mensen bij hun omgeving vergroten en steunt daarom goede doelen door inzet van kennis van hun medewerkers. Voorbeelden daarvan zijn: meedenken over inrichtingsplannen, geven van duurzaamheidsadvies en graphic design.

Spreker
Conny Vermeulen - directeur Movares Foundation

A.S.R.
De A.S.R. foundation stelt jaarlijks uren en financiële middelen beschikbaar voor hun werknemers om zich vrijwillig in te zetten voor maatschappelijke activiteiten. Ook organiseren ze projecten die mensen helpen bij het maken van bewuste ­financiële keuzes. Deze projecten gaan bijvoorbeeld over; kunnen lezen en rekenen, kunnen omgaan met geld en de ­financiële administratie op orde hebben. Daarnaast ondersteunt de A.S.R. enkele fondsen. 

Sprekers
Mandy van Schaaik en Marijke Troost zijn verantwoordelijk voor de A.S.R. Foundation 

Aanmelden
22
Januari 2018
Tijdstip
20.00 tot 21.30 uur
Soort workshop
Training/workshop
Wijk
Stadsbreed
Adres
VC Utrecht - Bemuurde Weerd OZ 3, 3514 AN Utrecht
Maximum aantal deelnemers
20
Kosten
Gratis

Aanmelden voor deze workshop

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden voor de workshop "Ontdek het aanbod van deze bedrijven voor Utrechtse organisaties" op 22-01-2018.

Deze informatie is handig voor de trainer: die kan zo de inhoud van de workshop zo optimaal mogelijk afstemmen op de deelnemers.
Hier vind je onze algemene voorwaarden: http://vcutrecht.nl/algemene-voorwaarden