Workshop Training/workshop
Nog 8 plekken beschikbaar

Betekenisvol vergaderen

Doelgroep
Bestuurders, vrijwilligers en coördinatoren die regelmatig vergaderen

Inhoud
Heb je zelf ook wel eens zo’n vergaderervaring: je zit met je groep aan tafel, er zijn allerlei ideeën maar er komt eigenlijk niet zo veel terecht van de uitvoering. Hoe kom je uit die impasse?

In deze workshop gaan we in op de structuur van een vergadering, het verbinden van mensen, betrokkenheid, eigenaarschap, planning, het groepsgevoel en wat is noodzaak. Dat doen we aan de hand van de ervaringen van Dineke, die gedurende haar ‘vergaderloopbaan’ de meest uiteenlopende vergadersituaties heeft meegemaakt. Ze heeft aan ongeveer 6.000 vergaderingen deelgenomen, waarvan ze er ongeveer 600 heeft voorgezeten.

Door jarenlange ervaring en met de nodige zelfkennis heeft zij een persoonlijke manier van vergader-voorzitten ontwikkeld. Hiermee verbindt zij de deelnemers als teamleden en lukt het haar om gezamenlijk acties te formuleren in een overleg. De meeste gemaakte actie-afspraken worden ook inderdaad uitgevoerd door de actiehouder. Hoe doet ze dat?

Ervaar het zelf ‘aan den lijve’ in deze workshop!

Trainer
Dineke Oudijk werkt en woont in Leidsche Rijn en is daar sinds zes jaar ook actief als vrijwilliger en ‘verbinder’. Verbinden in brede zin doet zij sinds afgelopen oktober onder andere met haar ZZP-initiatief verbindingsarchitect.eu. Dineke's manier van werken is gebaseerd op een combinatie van inhoudelijke kennis, vergaderervaring en steeds de situatie aanvoelen. Zo maakt zij maatwerk van elke vergadering.

Aanmelden
22
November 2018
Tijdstip
19.00 tot 21.30 uur
Soort workshop
Training/workshop
Wijk
Binnenstad
Adres
Bemuurde Weerd Oost Zijde 3, 3514 AN Utrecht
Maximum aantal deelnemers
12
Kosten
Gratis

Aanmelden voor deze workshop

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden voor de workshop "Betekenisvol vergaderen" op 22-11-2018.

Deze informatie is handig voor de trainer: die kan zo de inhoud van de workshop zo optimaal mogelijk afstemmen op de deelnemers.
Hier vind je onze algemene voorwaarden: http://vcutrecht.nl/algemene-voorwaarden