Workshop Training/workshop
Nog 15 plekken beschikbaar

Dementie

Dementie

Steeds minder begrip van de wereld om je heen; steeds minder besef van wie je bent; waar je bent; steeds minder in staat om aan te sluiten bij vrienden en familie. Eenzaamheid ligt snel op de loer en dan is het heerlijk dat er iemand is die speciaal voor jou komt; die jou kent zoals je nu bent en samen met jou activiteiten onderneemt die je leuk vindt en die je kunt: een vrijwilliger!

Als vrijwilliger van iemand met dementie is het handig als je iets meer weet over de verschillende vormen van dementie en hoe je nu het best om kunt gaan met iemand met dementie. Wat kun je verwachten van degene met dementie? Waar moet je rekening mee houden? Is vergeetachtigheid het grootste probleem? En hoe is het leven voor de mantelzorger van iemand met dementie? Al deze thema’s en nog meer komen aan de orde in deze training

Voor wie
Voor mensen die van plan zijn of al reeds zijn ingezet als vrijwilliger bij iemand met dementie. Voorkennis is niet vereist.

Trainer
Angelique Heerdink werkt bij Handjehelpen, een vrijwilligersorganisatie die vrijwilligers en stagiairs inzet bij kinderen en volwassenen met een beperking én hun mantelzorgers in de thuissituatie. Zij heeft jarenlang vrijwilligers begeleid die ingezet zijn bij mensen met dementie, en geeft sinds 2010 trainingen aan deze vrijwilligers.

We serveren koffie, thee, lekkers én cup a soup, maar geen lunch. Dus deze graag zelf meenemen. 

Aanmelden
24
Mei 2019
Tijdstip
09.30-15.30
Soort workshop
Training/workshop
Wijk
Overvecht
Adres
Pallas Athenedreef, 12, 3561 PE Utrecht
Maximum aantal deelnemers
15
Kosten
Gratis

Aanmelden voor deze workshop

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden voor de workshop "Dementie" op 24-05-2019.

Deze informatie is handig voor de trainer: die kan zo de inhoud van de workshop zo optimaal mogelijk afstemmen op de deelnemers.
Hier vind je onze algemene voorwaarden: http://vcutrecht.nl/algemene-voorwaarden