Workshop Training/workshop
Nog 3 plekken beschikbaar

Omgaan met stress

Doelgroep
Vrijwilligers, coördinatoren en bestuursleden die interesse in het onderwerp stress hebben en/of zelf of in hun omgeving met stress te maken hebben.

Inhoud
Stress: is het je vriend of vijand? Stress is van alle tijden. Sterker nog, zonder stress waren we hier nu als mens waarschijnlijk niet geweest. Maar ons oeroude en toendertijd nuttige stressmechanisme is niet meer zo functioneel in de huidige tijd. Door constante druk, een toename van prikkels en informatie, en snelle technologische ontwikkelingen maakt ons brein overuren. Dat kan leiden tot chronische stress en daar kunnen we als mens niet zo goed tegen. In deze workshop laat Mikkel Hofstee zien hoe ons stressmechanisme werkt en wat we kunnen doen om stress te verminderen, dan wel nuttig te gebruiken.

Spreker
Mikkel Hofstee (1969) is medeoprichter en bestuurslid van de Amsterdam City Swim, dat geld inzamelt om de ziekte ALS te bestrijden. Hij studeerde bestuurskunde in Leiden en werkte in het buitenlandprogramma van ABN AMRO. In 2002 startte hij Lifeguard, een adviesbureau dat vitaliteitsprogramma’s aanbiedt aan bedrijven. Met deze organisatie heeft hij talloze managers, leidinggevenden, teams en medewerkers succesvol begeleid. In 2018 schreef hij Oermens 2.0 – een pleidooi voor een menselijke samenleving.

Aanmelden
25
Maart 2019
Tijdstip
20.00 tot 21.30 uur
Soort workshop
Training/workshop
Wijk
Binnenstad
Adres
Bemuurde Weerd Oostzijde 3, 3514 AN Utrecht
Maximum aantal deelnemers
25
Kosten
Gratis

Aanmelden voor deze workshop

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden voor de workshop "Omgaan met stress" op 25-03-2019.

Deze informatie is handig voor de trainer: die kan zo de inhoud van de workshop zo optimaal mogelijk afstemmen op de deelnemers.
Hier vind je onze algemene voorwaarden: http://vcutrecht.nl/algemene-voorwaarden