Workshop Training/workshop
Deze workshop zit vol

Begroting opstellen

Doelgroep
Vrijwilligers die een begroting opstellen voor een fondsenaanvraag

Inhoud
Ben je bezig met het aanschrijven van fondsen, maar vind je het lastig om een goede begroting op te stellen? Je bent niet de enige! Veel vrijwilligers vinden het moeilijk om van tevoren te bepalen hoeveel geld ze ergens voor moeten reserveren. Hoeveel gaat het kosten? Hoeveel tijd ben je eraan kwijt? En wat is een redelijk bedrag voor een bepaalde activiteit? 

Als je te weinig geld aanvraagt, of een belangrijke post vergeet, kan je tijdens het project in de problemen komen. Maar als je teveel geld aanvraagt heb je kans dat je project wordt afgewezen. Dus hoe doe je dat: een goede begroting opstellen?

Tijdens deze workshop zullen de business controllers van de Hogeschool Utrecht je meenemen in het proces van het opstellen van een goede begroting. Zij beoordelen de vele fondsenaanvragen en projectplannen van de Hogeschool Utrecht en hebben dus ruime ervaring met het opstellen van begrotingen. 

De workshop wordt gegeven aan de hand van een voorbeeld van een van de deelnemers. Wil jij dat zijn? Geef het dan aan bij aanmelding. We gaan ook aan de slag met alle andere begrotingen zodat je de deur uitloopt met een goede begroting. 

Trainer
De workshop wordt gegeven door de business controllers van de Hogeschool Utrecht. Zij ondersteunen het College van Bestuur en de directies in het behalen van hun doelstellingen, zoals het aanvragen van subsidies. 

Aanmelden wachtlijst
26
September 2018
Tijdstip
14.00 - 16.00 uur
Soort workshop
Training/workshop
Wijk
Oost
Adres
De Uithof, 3584 CH Utrecht
Maximum aantal deelnemers
10
Kosten
Gratis

Aanmelden voor deze workshop

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden voor de workshop "Begroting opstellen" op 26-09-2018.

Deze informatie is handig voor de trainer: die kan zo de inhoud van de workshop zo optimaal mogelijk afstemmen op de deelnemers.
Hier vind je onze algemene voorwaarden: http://vcutrecht.nl/algemene-voorwaarden