Workshop Training/workshop
Nog 15 plekken beschikbaar

Het DNA van jouw maatschappelijke organisatie: wat is het en hoe kun je er het meeste uithalen?

Doelgroep
Voor maatschappelijke organisaties die onlangs gestart zijn of binnenkort starten, of organisaties die juist weer eens stil willen staan bij het grotere plaatje. Er is geen voorkennis nodig.

Inhoud
Tijdens deze workshop zullen we middels een handige tool, het business model canvas, uitzoeken wat het DNA van jouw organisatie, stichting of vereniging is. Hoe is jouw organisatie precies opgebouwd en wat zijn hierbij belangrijke zaken om rekening mee te houden? Daarna zullen we stilstaan bij de waarde van jouw product of dienst en wat de mogelijke wensen van jouw klanten en/of vrijwilligers zijn. Zodra we dit weten, kunnen we de stap maken naar hoe je klanten of vrijwilligers op de sterkste manier kunt overtuigen van jouw toegevoegde waarde. 

Kort samengevat wordt in de workshop stil gestaan bij:

  • Business model canvas: hoe ziet jouw organisatie er op basis van de 9 bouwstenen uit: strategische partners, kernactiviteiten, mensen en middelen, waardepropositie, klantrelaties, kanalen, klantsegmenten, kostenstructuur, inkomstenstromen. 
  • Value proposition: wat is de waarde van jouw product of dienst, wat zijn de wensen van de klant en hoe zorg je ervoor dat deze op elkaar aansluiten? 

Over de trainers
De workshop wordt verzorgd door consultant van De Kleine Consultant. Zij zijn een non-profit organisatie, dat gerund wordt door studenten. Zij voeren strategische projecten uit en voegen daarmee waarde toe voor verschillende klanten. De studenten zelf leren door deze projecten, en ook het verzorgen van deze workshop, enorm veel van het adviesvak.

Aanmelden
27
Mei 2019
Tijdstip
19.30 - 21.30 uur
Soort workshop
Training/workshop
Wijk
Binnenstad
Adres
Bemuurde Weerd OZ 3, 3514 AN Utrecht
Maximum aantal deelnemers
15
Kosten
Gratis

Aanmelden voor deze workshop

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden voor de workshop "Het DNA van jouw maatschappelijke organisatie: wat is het en hoe kun je er het meeste uithalen?" op 27-05-2019.

Deze informatie is handig voor de trainer: die kan zo de inhoud van de workshop zo optimaal mogelijk afstemmen op de deelnemers.
Hier vind je onze algemene voorwaarden: http://vcutrecht.nl/algemene-voorwaarden