MediaMakers

VC Utrecht heeft voor het project MediaMakers zes vrijwillige fotografen opgeleid om in beeld te brengen hoe Utrecht zich vrijwillig inzet. Deze groep gemotiveerde fotografen wil een volgende stap in hun fotografiecarrière zetten door mooie initiatieven en hun vrijwilligers in beeld te brengen.

We bieden Utrechtse organisaties de mogelijkheid onze MediaMakers te boeken. Wil je nieuwe foto’s voor je website? Wil je mooie portretten van de mensen die zich voor jouw organisatie inzetten? Of wil je alle evenementen die je organiseert mooi in beeld brengen? Onze mediamakers komen het graag voor je vastleggen! Bekijk hier wat van hun werk tot nu toe. 

Mogelijkheden en tarieven

Alle deze diensten zijn vrijgesteld van BTW en zijn inclusief nabewerking van de foto’s. Voor de fotografen brengen we een onkostenvergoeding in rekening van €5,- per dagdeel (maximaal 4 dagdelen). 

Fotograaf aanvragen

Laat een van onze fotografen een mooie reportage voor je maken! Vul dit formulier in:  

Aanvraagformulier MediaMaker

Gebruiksrecht

Het gebruiksrecht van de foto’s die zijn gemaakt door de fotografen van het project MediaMakers ligt bij de opdrachtgever en bij Vrijwilligerscentrale Utrecht. Wij gebruiken de foto’s alleen ter promotie van vrijwilligerswerk en zullen de foto’s niet aan derden geven.

MediaMakers


Anne van Dijk


Iris Zoric


Naftalie Vader


Ellen Rietman


Joris Louwes


Fouad Hallak


Lucy Nieuwdorp