Navigatie overslaan
Friet en film avond

Friet en film avond

Evenement · 26 sep, 18:30 - 21:30
De Lessepsstraat 78, 3553 RL Utrecht, Nederland
WelzijnBuurt & omgeving
Aanmeldingen sluiten over 7 dagen.
Deel evenement
Stichting Serve the City Utrecht
#85492
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Serve-the-City-Utrecht/activiteiten/Friet-en-film-avond/85492 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Kom gezellig langs voor heerlijke friet, leuke gesprekken met andere vrijwilligers en een hartverwarmende film: ‘The Peanut Butter Falcon’.

Uitgebreide omschrijving

26 september start de Week van de Eenzaamheid. Om dit thema onder de aandacht te krijgen en medevrijwilligers te ontmoeten organiseren wij een Friet en Film avond. Kom gezellig langs voor heerlijke friet, leuke gesprekken met andere vrijwilligers en een hartverwarmende film: ‘The Peanut Butter Falcon’. Een film waar de thema’s eenzaamheid, moed, ontmoeting en vriendschap centraal staan.


“Zak is een jonge man met het syndroom van Down die wegrent uit een verzorgingstehuis om zijn droom na te jagen om een ​​professionele worstelaar te worden. Door een reeks omstandigheden ontmoet hij Tyler, een crimineel die ook is gevlucht en die zijn coach en bondgenoot wordt.”


We hopen je te zien en horen graag of je erbij bent via het inschrijfformulier.


Hopelijk tot dan!

Groetjes van het STCU team

Hoe kom ik er?

Aanmeldingen sluiten over 7 dagen.
Deel evenement

Over Stichting Serve the City Utrecht

Serve the City beweegt jonge vrijwilligers tussen de 16-30 jaar om zich op een praktische manier in te zetten voor de stad. We willen midden in de Utrechtse samenleving staan. Door samen te werken met andere vrijwilligersorganisaties en door eigen contacten, signaleren we nood en hulpvragen onder Utrechters. Deze hulpvragen koppelen we aan ons vrijwilligersnetwerk. Concreet: een jongere uit kanaleneiland doet boodschappen voor een oudere buurtgenoot met weinig contacten. Of een verpleeghuisbewoner die weinig buiten komt wordt gekoppeld aan een jongere die houdt van een gezellig praatje en wandelen. En dat is nog maar een greep uit de dingen die we doen. Dus ben je sociaal, praktisch, creatief, muzikaal, of alle vier: er zit zeker wat voor jou bij.

Powered by Deed‌mob Tools ·